Belastingen

Home Belastingen

Vragen?

Hulp nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, binnen 24 uur zullen wij op uw bericht reageren.

info@martinbeker.nl
+31 6250 723 97

Belastingen

Het belastingrecht is complex en verandert voortdurend. Martin Beker Finance & Control geeft belastingadvies en verzorgt aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en erfbelasting. Daarbij controleren wij ook of u wel optimaal gebruik maakt van de fiscale faciliteiten. Wij vertalen nieuwe fiscale wet- en regelgeving naar uw situatie.

MIS GEEN AFTREKPOSTEN!

Belastingplichtigen missen jaarlijks voor vele miljoenen aan aftrekposten. Daardoor loopt u het risico dat u te veel belasting betaalt. In uw aangifte zijn alle gegevens al ingevuld die de Belastingdienst van u kent. Maar daarin staan vaak niet de aftrekposten zoals:

  • Ziektekosten
  • Giften
  • Kosten van hypotheek advies
  • Taxatiekosten eigen woning
  • Etc..

BizCorp-Mega-Menu-About-Pic-001

BELASTINGADVIES

​Voor uw aangifte inkomstenbelasting heeft u een deugdelijke boekhouding nodig en eventueel een jaarrekening. Beide kunnen wij voor u verzorgen. Voordeel daarvan is dat wij goed op de hoogte zijn van uw zakelijke en persoonlijke omstandigheden. Daardoor kunnen wij uw aangifte nét wat slimmer voor u regelen. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u alle contacten met de Belastingdienst en komen wij op voor uw belangen.