Financiële administratie

Home Financiële administratie

Vragen?

Hulp nodig?

Neem dan gerust contact met ons op, binnen 24 uur zullen wij op uw bericht reageren.

info@martinbeker.nl
+31 6250 723 97

Financiële administratie

De financiële administratie (boekhouding) is de financiële basis van elke organisatie. De administratie geeft de financiële informatie die nodig is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Martin Beker Finance & Control is gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte administratie. Wij werken met Exact Online zodat u overal en altijd toegang tot de administratie heeft met mogelijkheden van scan en herken.

Een administratie bijhouden, omvat de volgende werkzaamheden:

– Documenten inboeken zoals bankafschriften, verkoop- en inkoopfacturen, kas, bank, en memoriaal

– De boekhouding uitwerken

– De boekhouding controleren

Laat ons je financiële voordelen uitzoeken en je administratie doen. Onze boekhouders zijn nauwkeurig, doortastend en vastberaden om voor jou het beste en voordeligste resultaat te behalen. Laat de boekhouding over aan een professional, zodat jij energie en geld overhoudt om in belangrijke zaken binnen je bedrijf te investeren.

UITBESTEDEN VAN JE ADMINISTRATIE

Zelf de administratie doen kost veel tijd en energie en kent heel wat haken en ogen. Onze ervaren en professionele boekhouders verzorgen een nauwkeurige en betrouwbare geautomatiseerde administratie. Aftrekposten en mogelijke financiële voordelen worden zorgvuldig voor je uitgezocht, zodat jij geld en tijd overhoudt over om in je bedrijf te investeren. Houd de kosten van je administratie laag en transparant, voor een scherp tarief per maand nemen wij jouw volledige administratie uit handen. Altijd het “voordeligste” resultaat.

  • Scherpe tarieven
  • Ervaren, betrokken en resultaatgerichte financials
  • Volledige en betrouwbare administratie
  • Doorlopende ondersteuning en advies
  • Een professioneel en betrokken praktijk

BEGELEIDEN STARTENDE ONDERNEMERS

BEGELEIDEN STARTENDE ONDERNEMERS

Ben jij van plan een eigen onderneming op te starten of heb je dit pas geleden gedaan en vraag jij je af wat nu de volgende stap is? Je wilt natuurlijk wel slagen, en daarvoor is kennis en ervaring nodig. Wij kunnen jou helpen! Neem gerust contact met ons op.

ADVIESWERKZAAMHEDEN OP MAAT

ADVIESWERKZAAMHEDEN OP MAAT

Zoekt u een betrouwbare financieel adviseur? Kies dan voor een kantoor waar u zich echt thuis voelt. Voor een persoonlijke relatie, met wie u in alle openheid uw financiële situatie kunt bespreken, zowel zakelijk als privé.. Neem gerust contact met ons op!