Samenwerking

Home Samenwerking

Optimale samenwerking tussen
professionals in de uitvoering

Mazars accountants

In Nederland maken 950 Mazars medewerkers elke dag het verschil voor hun klanten. Creativiteit zit in hun genen en als het nodig is werken ze samen in de internationale Mazars Groep.

 

Mazars is internationale, geïntegreerde en onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in audit, accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken zij voor (internationale) ondernemingen, mkb-ondernemers, organisaties in de publieke sector en vermogende particulieren.

Vigilate accountants

Vigilate Accountants is een accountantskantoor met vestigingen in Nieuwerkerk aan den IJssel en Waddinxveen. Zij zijn een modern accountantskantoor met een informele sfeer. Zij zijn onderscheiden door een alert en betrokken aanpak. Zij werken voor start-ups, mkb bedrijven, internationale bedrijven en non-profit organisaties.

 

Zij hebben een team van ervaren collega’s met liefde voor het vak en voor de klant. Vaak zijn ze al vele jaren bij hun op kantoor werkzaam, zodat de klant jaren achtereen dezelfde contactpersoon hebben. Zo ondernemen en groeien zij met hun klanten mee! Zij werken intensief samen met een netwerk van tientallen specialisten op het gebied van IT, gespecialiseerde belastingvraagstukken, juridische zaken en arbeidsrecht.

Een aantal van onze klanten